Teaser?!

Foarte cunoscută fiind lenea și neglijența crudă de care dau dovadă în ceea ce privește bleaga mea, postările au devenit din ce în ce mai rare. Astăzi însă, un alt copil vine să aștearnă cuvinte pe terenul meu de joacă.

Prin uramare, un mare blogger [în devenire] vă va povesti câte ceva despre #bwinDerby: Steaua – Dinamo. Cam timid el, mai greu de convins să-și pornească un blog personal, Ovidiu a mai fost găzduit și pe alte meleaguri [întâi aici, mai apoi și aici]. Postările sale au avut obiective absolut diferite, însă de data aceasta subiectul abordat va fi cel la care, zice el, se pricepe cel mai bine!

Acum, ce să vă zic? Despre sport nu prea v-am scris… și, iertat să-mi fie că, deși au trecut deja vreo două luni de la #CanyonSportMeet,  încă nu am reușit să vă povestesc și eu cât de fain o fost, cât de mult s-au străduit organizatorii, ce goluri frumoase s-au luat [și dat, evident] – asta ca să nu vă povestesc despre autogoluri *whisle* :)) – și cât de frumos au petrecut toți participanții. Dar nu-i nici un bai, mă scoate din datorie Ovidiu, iar eu îl scutesc de jumătate din porția de clătite cu care îmi e dator[nu pot să te scutesc de toată datoria, că mi-e prea poftă!].

Evenimentele organizate de băieții de la SportMeet.ro sunt cunoscute de întregul online ca fiind adevărate focare de competiție, bunădispoziție și socializare; niște oameni tare grozavi care au fost capabili să ne scoată pe toți din fața tastaturilor și să ne scoată la mișcare.

Iată cum, de această dată, omuleții aceștia frumoși scot și cuvinte din degetele noastre leneșe.

Ovidiu, ai legătura! :))

Advertisements

About Adina

motoare, munte, cai, verde, libertate, mare, lacramioare, salbatic, zbor, fotografie, cai, natura, concret, echilibru, teatru, floare de colt, folk, foc de tabara, oameni
This entry was posted in D'ale blogăitului and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Teaser?!

  1. ovidiu says:

    am preluat legatura:)) merci pentru cuvintele faine>:D<

  2. Pingback: Derby-ul vieții « Le monde vu à travers les yeux d’un enfant

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s