#BERBECiucTweetMeet DOI

Vineri, 20 aprilie 2012 (la final de berbecime), în OpenPub (Str. Tunari nr. 65, Bucureşti) va avea loc #BerbeCiucTweetMeet II. În traducere, cum ar veni, petrecerea berbecilor cu suportul Ciuc, majoritari umblători prin lumea online-ului – printre ciripiuri de twitter – în casa celor de la Open.

Amu să ne înţelegem. Nu e musai să ai cont de twitter. Intrarea se face pe bază de bunăvoie, cinstirea berbecilor e pe bază de buletin. Dacă nu eşti berbec, cauţi unul şi îl porţi de mânuţă pe post de “bilet de voie”, dacă nu găseşti berbec vii de dragul celor pe care îi vei găsi bătându-se cap în cap, de dragul de a petrece cu şi pe lângă ei.

Cum îs renumiţi pentru căpoșenie avem practic un bis al berbeciucului de anul trecut. Aşadar concursurile se păstrează şi anul acesta: berbecii se vor da cap în cap şi vor juca minibasket. E drept anul trecut am avut-o pe Andreea responsabilă cu bodypaintingul, dar anul ăsta v-aţi procopsit cu mine. Puteţi alege ca operă de artă să o floricică, o steluţă sau o pisicuţă! A! Mai pot să desenez şi smiley cu dinţi.:)) Glumesc! Cred că cel mai bine vă încondeiaţi singuri. :P

Ştim cu toţii că oricât de căpoşi ar fi ni-s dragi de numa’, motiv pentru care vă încurajez să veniţi să petrecem alături de ei toată seara. Eu una ştiu că nu am remediu. Mi-s trei bărbaţi importanţi în viaţă: tată, frate, iubit – toţi berbeci şi toţi iubiţi.

Ah, să nu uit! Anul trecut am încheiat berbeceala cu un drum în Vamă Veche. Nu ar fi rău de repetat, zic eu. Deci căutăm şoferi consumatori de antibiotice care îşi doresc să vadă marea pentru câteva ore şi în aprilie.

Recapitulare?

  • Nu eşti berbec? Atunci trebuie să-ţi găseşti un partener berbec, pentru că accesul se face numai însoţit de un nativ din cea mai tare zodie.
  • Distracţie cât cuprinde, bere Ciuc Premium şi Ciuc Natur Radler şi bineînţeles activităţi specifice berbecilor.

Vinovaţi de eveniment sunt Vulupe şi Pandutzu, evenimentul e recomandat de mahmuri, iar pentru afiş îi mulţumim lui Andrei și lui Ciprian.

Ne vedem astă seară!

Advertisements

About Adina

motoare, munte, cai, verde, libertate, mare, lacramioare, salbatic, zbor, fotografie, cai, natura, concret, echilibru, teatru, floare de colt, folk, foc de tabara, oameni
This entry was posted in D'ale blogăitului and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to #BERBECiucTweetMeet DOI

  1. Alexandra Costea says:

    Ce frumooooos! Si ce m-as distra si eu cu voi!

  2. l'enfant says:

    Hai, mai ai timp să ajungi! :D Ia brașovenii și la drum cu voi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s