Fi-mi-as superstitioasa

Din pricina faptului ca eu nu ma incurc de marti, 3 ceasuri rele (chiar imi plac ceasurile), (fiecare) luni-cea-mai-urata-zi-din-an, spart oglinzi si varsat sare (?!), vinerea cu ghinion (sau era joi?) si mai ales pentru ca iubesc pisicile negre, nu mi se intampla sa asociez evenimente mai putin vesele sau de neindemanare cu situatiile mai sus mentionate. Ei bine, dar cand lu’ varu’ Murphy ii ajunge… ii ajunge!

Ce vreau sa zic: le calculeaza el cumva, le invarte si le aduna (dar nu le imparte) si imi tranteste cate o zi (doua, trei – uneori chiar consecutive) din aia in care nimic, nimic nu iese. E ca si cum ar deraia majoritatea tramvaielor din Bucuresti pentru ca cineva a dat cu unt pe sinele de cale ferata. E o placere sa stai pe langa mine in zilele astea. La fel de bine ai putea sa-mi montezi o camera in frunce si sa ma urmaresti “live” din fotoliul pufos de acasa, cu ochii inlacrimati (de ras) si obrajii rosii (de prea mult ras), cu o mana pe burta, sa absorbi durerea (de ras) si cealalta pe tubul de oxigen (din cand in cand mai trebuie sa si respiri).

Cred ca uneori e mai bine daca esti superstitios: stii, nene, cand iti vine napasta! Pentru ca asa trebe. Sa vina. Si apoi, daca nu vine… mare hlizeala si bucurie. Nu?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s